Fa redőnyök javítása

A fából készült redőnyök a legrégebbi külső árnyékolók a piacon, nem ritkák a száz éves darabok, amelyek még mindig tökéletesen funkcionálnak. Azonban ahogy telik-múlik az idő, ezek fénye is megkopik: eldeformálódnak, eltörnek a fa lamellák, a festés lekopik, lepereg, felhólyagosodik. Így egy idő után elkerülhetetlen ezek javítása esetleg cseréje.

Mi, az FPRedőny Árnyékolástechnika már több, mint 15 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött biztos kezekkel javítjuk fa redőnyét. Amennyiben szeretné kicseréltetni vagy megjavíttatni régi fa redőnyét, hívja telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot!

Fa redőnyök javítása, felújítása, cseréje

A fa redőnyök többféle módon is javíthatjuk. Szóba jöhet természetesen a teljes szerkezet cseréje műanyag redőnyre vagy alumínium redőnyre is. Ezt olyankor szoktuk javasolni, ha anyagilag nem éri meg felújítani.

Szerencsére azonban a fa redőnyök szinte minden alkatrésze cserélhető modernebb szerkezetekre, így nem feltétetlenül kell megválnunk fa redőnyünktől.

A fa redőnyök lécei, ha nincsenek súlyosan károsodva, deformálódva, csiszolás, majd újbóli festés után visszakerülhetnek régi helyükre, illetve lehetőség van arra is, hogy új, csomómentes fa redőnylécek kerüljenek a helyükre. A beépítésre kerülő fa redőnyléceket alaposan előkészítjük, megfelelő védelmet kapnak az UV sugárzás, a rovarok, a gombák és a penész ellen, így sokáig jó szolgálatot fognak tenni Önnek.

Fa betétek maxi műanyag lécre cserélése

A fa redőnyök felújításának egyik lehetséges módja, ha a régi fa redőnyléceket, korszerű, műanyag redőnylécekre cseréljük le. Ilyenkor 55mm vastag műanyag redőnylécekből készült palást kerül felhelyezésre. Ez különösen olyan helyeken javasolt, ahol idősebbek vagy gyerekek is kezelik a redőnyöket, hiszen a műanyag lécekből álló redőnypalást sokkal könnyebb szerkezet, mint a fából készült változat. A műanyag lécekre cseréléssel pedig a redőny működtetése is csendesebbé válik.

Hol vállaljuk fa redőnyök javítását?

Kiszállási helyeink: Miskolc, Eger, Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tokaj, Edelény, Egerszalók, Emőd, Mezőcsát, Nyékládháza, Poroszló, Szerencs, Szikszó, Szilvásvárad, Tiszaújváros, Füzesabony, Tiszafüred, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye, Budapest.

Fa redőnyök javítása Miskolc, Eger, Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tokaj, Edelény, Egerszalók, Emőd, Mezőcsát, Nyékládháza, Poroszló, Szerencs, Szikszó, Szilvásvárad, Tiszaújváros, Füzesabony, Tiszafüred, Pest megye, Budapest

Kérjen ajánlatot gurtni cserére még ma! »

Ezt olvasta már?

Mi lehet a redőny baja? - Ezek a leggyakoribb meghibásodások okai

Ismerje meg redőnyszerelés szolgáltatásainkat!

Redőny szerelés

A redőnyök nagyszerű külső árnyékolók, amelyek nem csak az erős fénytől, de nyáron a kinti forróságtól is védenek minket. Télen pedig akár 10-15%-os megtakarítást is elérhetünk fűtésszámlánkon!

Redőny szerelés »

Redőnytok csere

A redőnytok a legritkább esetben hibásodik meg, akkor is leggyakrabban repedésből adódó helytelen működés lép fel. Olykor a helyszínen meg lehet oldani a javítást, de gyakori, hogy a redőnytokot teljes egészében cserélni szükséges.

Redőnytok csere »

Redőny motor szerelés

Az elektromos redőnyöket működtető motorok ritkán ugyan, de meghibásodhatnak. Leggyakrabban valamilyen mechanikai probléma áll fenn, amit leginkább teljes redőny motor cserével lehet orvosolni.

Redőny motor szerelés »

Redőny automata csere

A redőny gurtni és zsinór mellett, a másik gyakran meghibásodó és kopó alkatrész a redőny automata. A legtöbbször a redőny gurtni-, vagy zsinór csere során ezt is lecseréljük, hogy egyenlő idő alatt használódjanak el.

Redőny automata csere »

Gurtni csere

A redőnyök leggyakoribb meghibásodásának oka, hogy az évek során a működtetést végző gurtni anyaga egyszerűen elhasználódik, és elszakad, ahogy az a képen is jól látható. Ilyenkor csak a teljes csere jöhet szóba.

Gurtni csere »

Redőny zsinór csere

A zsinóros működtetésű redőnyök esetén a napi használatból eredő kopás miatt sajnos bizonyos idő közönként cserére szorul a redőny zsinór. A redőny zsinór csere nem sokban különbözik a gurtni cserétől.

Redőny zsinór csere »

Fa redőnyök javítása

A fa redőnyök a legrégebbi árnyékolók a piacon. Sokan szeretik, és ragaszkodnak hozzájuk, hiszen árad belőlük a természetesség, és egy jól karbantartott faredőny esztétikus eleme lehet az épületnek. Sajnos azonban ezeket sem kíméli az idő kegyetlen vasfoga.

Fa redőnyök javítása »

Redőnyléc csere

A redőnylécek leggyakrabban helytelen működtetéstől, erősebb felhúzástól vagy komolyabb vihartól könnyedén szétcsúszhatnak, megsérülhetnek, meghajolhatnak így már nem töltik be funkciójukat. Jégeső esetén pedig akér komoly károkat is szenvedhetnek.

Redőnyléc csere »

Leszakadt redőny javítása

Ha leszakadt a redőnye, annak három oka lehet: elszakadt a gurtni vagy a zsinór, a redőnyautomata nem tartja a redőnypalástot vagy kettészakadt a redőnypalást. Mindhárom esetben a megfelelő alkatrész cseréjével oldható meg a probléma.

Leszakadt redőny javítása »

Szalagfüggöny szerelés

A szalagfüggönyök nemcsak beltéri árnyékolóként, hanem térelválasztóként is remekül funkcionálnak. Az irodák és középületek mellett egyre gyakrabban találkozni velük családi házakban, lakásokban.

Szalagfüggöny szerelés »

Reluxa szerelés és javítás

A reluxa kis helyigényű, olcsó, kis karbantartás igényű belső árnyékoló megoldás, amely igen népszerű az otthonokban és az irodákban egyaránt. Előfordulhatnak azonban olyan esetek, amikor szakember segítségére lehet szüksége.

Reluxa szerelés és javítás »

Szúnyogháló szerelés és javítás

A szúnyogháló nagyszerűen távol tartja a különböző rovarokat úgy mint a szúnyogokat, legyeket, katicabogarakat, muslicákat. Az erősebb szúnyoghálók az egyre többször problémát okozó márvány poloskát is kint tartják.

Szúnyogháló szerelés és javítás »