❄️ Klímaszerelést és klímakarbantartást is vállalunk! Részletekért kattintson ide! »

Gyakran Ismételt Kérdések

Az általunk adott ajánlat tartalmazza az összes költséget, átlagos szerelési körülmények esetén. Nincs rejtett költség!
Szerződéskötéskor a megrendelés teljes összegének 30%-át foglalóként meg kell fizetni. A fentmaradt 70%-ot a termékek felszerelésekor kell kiegyenlíteni.
A redőny mérésnél a legfontosabb méret a szélesség. Az ablak kávát minden esetben a legszűkebb helyen mérjük, majd ebből a méretből vegyünk le 0,5-1 cm-t. Ennél többet nem érdemes levenni, mert akkor túl nagy rés keletkezik a redőnytok és az ablak káva között. A magassági méretnél vehetünk pontos méretet, mert ha véletlenül magasabb is lett a redőny, két oldalt a lefutóból egyszerűen levághatunk.
Ez nagyban függ attól, hogy milyen funkciót fog ellátni. Ha csak sötétítésre, és kismértékű szigetelésre szeretné használni, akkor a műanyag redőny is kiváló. Viszont aki szigetelési szempontokat tart szem előtt annak az alumínium redőnyt javasoljuk.
Műanyag redőnyök esetében az egészséges határ 180 cm, alumíniumból készült, 39 mm-es redőnyléces redőnyök esetében, ez az érték elmehet egészen 250 cm-ig is. Persze ekkora fesztávnál már mozgató motor használata javasolt.
Minden termékünkre 24 hónap garanciát vállalunk.
Egy jó minőségű műanyag redőny 10-15 évet mindenképpen kibír. Ez alól csak a gurtni, vagy zsinór kivétel, aminek az élettartama kb.: 5 év.