Redőny szerelés Füzesabony

A redőnyök népszerű külső árnyékolók Magyarországon, a legelterjedtebb változatuk a műanyag redőny, de egyre többen választják az alumínium redőnyt is. A redőnyök amellett, hogy sötétítenek, nyáron védenek minket a hőségtől, télen pedig extra ablak szigetelőként csökkentik a lakásból távozó hőt, így egyfajta hőszigetelő funkciót látnak el.

Mi, az FPRedőny Árnyékolástechnika már több, mint 15 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött biztos kezekkel szereljük a redőnyöket. Amennyiben elektromos redőnyével kapcsolatban szeretné a segítségünket kérni, abban az esetben hívja telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot!

Műanyag vagy alumínium redőnyt válasszak?

Ön már valószínűleg elhatározta, hogy szeretné nyílászáróit redőnyökkel ellátni, ám nem tudja pontosan, hogy milyen anyagból készült redőny lehet Ön számára az ideális választás? Rövid összefogalónkban talán segíthetünk Önnek a döntésben.
Elöljáróban érdemes annyit tisztázni, hogy mindkét típus manapság már megfelelően szigetelnek a hőtől, fénytől és zajtól. A legnagyobb különbség a megbízhatóságban, a tartósságban, és az árban van.

Általánosságban elmondható, hogy a műanyag redőnyök olcsóbbak, mint alumíniumból készült társaik. Így ha olcsón szeretne redőnyt vásárolni, akkor Ön számára a műanyagból készült lehet az ideális választás.

Ha azonban az ár nem számít, és szeretnénk egy tartósabb, akár betörőkkel szemben is védelmet nyújtó megoldást, akkor egyértelműen az alumínium redőnyöket ajánljuk Önnek.

Fehér vagy színezett redőnyt válasszak?

A ma kapható redőnyök nem csak anyagukban és méretükben térnek el, de számtalan színben is kérhetők, így valóban az Ön házához legmegfelelőbb színű redőnyt választhatja ki. Azonban jogosan merülhet fel a kérdés, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a színezett redőnyöknek?

A színezett redőnyök egy picivel drágábbak, mint egyszerű, fehér társaik. Ez a gyártási eljárásból fakadó eltérés, mivel a redőnyléceket nem fóliázzák, hanem anyagukban festik. Ez érthető is, hiszen a legkisebb karctól is látható lenne a fólia alatti fehér redőnyléc, ami nem túl esztétikus. Manapság nagyon divatosak az antracit szürke színű redőnyök, így ezek ára picit mindig magasabb, a többi színű redőnyhöz képest.

A fehér színű redőny fizikai adottságainak köszönhetően egy picit jobban szigetel, mint a színezett társai, és nehezebben is melegszik fel. Ezáltal nyáron tovább kint tudja tartani a forróságot.

Régi, de még ma is élő tévhit, hogy sokan azért nem választják a fehér színt, mert idővel sárgul, míg mások a színezett redőnynél tartanak attól, hogy idővel kifakul. A ma kapható redőnyök, már olyan kezeléseket kapnak, amelyek nem engedik, hogy a nap UV sugarai a fehér színű redőnyt besárgítsák, míg a színezett redőnyöknél már nem jellemző a fakulás sem. Természetesen meg kell jegyezni, hogy mindig lesznek a piacon olyan silány minőségű termékek, amelyeknél ez a veszély fennáll. Ha gyanúson olcsón talál színezett műanyag vagy alumínium redőnyt, az nagy valószínűséggel nem kapta meg a szükséges védőrétegeket, és idővel veszíteni fog a színéből.

Hol vállalunk redőny szerelést, javítást, cserét?

Kiszállási helyeink: Miskolc, Eger, Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tokaj, Edelény, Egerszalók, Emőd, Mezőcsát, Nyékládháza, Poroszló, Szerencs, Szikszó, Szilvásvárad, Tiszaújváros, Füzesabony, Tiszafüred, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye, Budapest.

Redőny szerelés, javítás, csere Miskolc, Eger, Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tokaj, Edelény, Egerszalók, Emőd, Mezőcsát, Nyékládháza, Poroszló, Szerencs, Szikszó, Szilvásvárad, Tiszaújváros, Füzesabony, Tiszafüred, Pest megye, Budapest.

Kérjen ajánlatot redőny szerelésre még ma! »

Ezt olvasta már?

Ismerje meg redőnyszerelés szolgáltatásainkat!

Redőny szerelés Füzesabony

A redőnyök nagyszerű külső árnyékolók, amelyek nem csak az erős fénytől, de nyáron a kinti forróságtól is védenek minket. Télen pedig akár 10-15%-os megtakarítást is elérhetünk fűtésszámlánkon!

Redőny szerelés Füzesabony »

Redőnytok csere Füzesabony

A redőnytok a legritkább esetben hibásodik meg, akkor is leggyakrabban repedésből adódó helytelen működés lép fel. Olykor a helyszínen meg lehet oldani a javítást, de gyakori, hogy a redőnytokot teljes egészében cserélni szükséges.

Redőnytok csere Füzesabony »

Redőny motor szerelés Füzesabony

Az elektromos redőnyöket működtető motorok ritkán ugyan, de meghibásodhatnak. Leggyakrabban valamilyen mechanikai probléma áll fenn, amit leginkább teljes redőny motor cserével lehet orvosolni.

Redőny motor szerelés Füzesabony »

Redőny automata csere Füzesabony

A redőny gurtni és zsinór mellett, a másik gyakran meghibásodó és kopó alkatrész a redőny automata. A legtöbbször a redőny gurtni-, vagy zsinór csere során ezt is lecseréljük, hogy egyenlő idő alatt használódjanak el.

Redőny automata csere Füzesabony »

Gurtni csere Füzesabony

A redőnyök leggyakoribb meghibásodásának oka, hogy az évek során a működtetést végző gurtni anyaga egyszerűen elhasználódik, és elszakad, ahogy az a képen is jól látható. Ilyenkor csak a teljes csere jöhet szóba.

Gurtni csere Füzesabony »

Redőny zsinór csere Füzesabony

A zsinóros működtetésű redőnyök esetén a napi használatból eredő kopás miatt sajnos bizonyos idő közönként cserére szorul a redőny zsinór. A redőny zsinór csere nem sokban különbözik a gurtni cserétől.

Redőny zsinór csere Füzesabony »

Fa redőnyök javítása Füzesabony

A fa redőnyök a legrégebbi árnyékolók a piacon. Sokan szeretik, és ragaszkodnak hozzájuk, hiszen árad belőlük a természetesség, és egy jól karbantartott faredőny esztétikus eleme lehet az épületnek. Sajnos azonban ezeket sem kíméli az idő kegyetlen vasfoga.

Fa redőnyök javítása Füzesabony »

Redőnyléc csere Füzesabony

A redőnylécek leggyakrabban helytelen működtetéstől, erősebb felhúzástól vagy komolyabb vihartól könnyedén szétcsúszhatnak, megsérülhetnek, meghajolhatnak így már nem töltik be funkciójukat. Jégeső esetén pedig akér komoly károkat is szenvedhetnek.

Redőnyléc csere Füzesabony »

Leszakadt redőny javítása Füzesabony

Ha leszakadt a redőnye, annak három oka lehet: elszakadt a gurtni vagy a zsinór, a redőnyautomata nem tartja a redőnypalástot vagy kettészakadt a redőnypalást. Mindhárom esetben a megfelelő alkatrész cseréjével oldható meg a probléma.

Leszakadt redőny javítása Füzesabony »

Szalagfüggöny szerelés Füzesabony

A szalagfüggönyök nemcsak beltéri árnyékolóként, hanem térelválasztóként is remekül funkcionálnak. Az irodák és középületek mellett egyre gyakrabban találkozni velük családi házakban, lakásokban.

Szalagfüggöny szerelés Füzesabony »

Reluxa szerelés és javítás Füzesabony

A reluxa kis helyigényű, olcsó, kis karbantartás igényű belső árnyékoló megoldás, amely igen népszerű az otthonokban és az irodákban egyaránt. Előfordulhatnak azonban olyan esetek, amikor szakember segítségére lehet szüksége.

Reluxa szerelés és javítás Füzesabony »

Szúnyogháló szerelés és javítás Füzesabony

A szúnyogháló nagyszerűen távol tartja a különböző rovarokat úgy mint a szúnyogokat, legyeket, katicabogarakat, muslicákat. Az erősebb szúnyoghálók az egyre többször problémát okozó márvány poloskát is kint tartják.

Szúnyogháló szerelés és javítás Füzesabony »