Redőny Szerelés és Javítás

Műanyag redőnyt vagy alumínium redőnyt szeretne otthona nyílászáróira? Esetleg a már meglévő redőnyét szeretné javíttatni, esetleg cserélni? Akkor jó helyen jár. Több, mint 15 év szakmai tapasztalattal és több, mint 100 elégedett ügyféllel a hátunk mögött vállalunk redőny szerelést és redőny javítást területén és környékén. Munkáinkra 24 hónap garanciát vállalunk. Nincsenek rejtett költségek!

Mivel nincs két egyforma munka, ezért mindenképpen szükséges az előzetes egyeztetés.
Hívja a telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy kérjen ajánlatot, és egyeztessünk időpontot az előzetes felméréshez!

FONTOS: A leadott ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel.
Az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén mindenképp egyeztetni fogunk Önnel.

Szolgáltatásaink területén és vonzáskörzetében

Gurtni csere, már 9000Ft/db-tól

A redőnyök leggyakoribb meghibásodásának oka, hogy a benne használt gurtni egyszerűen elhasználódik, és elszakad, ahogy az a képen is jól látható. Ebben az esetben már csak a gurtni cseréje jöhet szóba.

Redőny motor szerelés, javítás, csere

Az elektromos redőnyöket működtető motorok ritkán ugyan, de meghibásodhatnak, és leggyakrabban valamilyen mechanikai probléma áll fenn. Sajnos a redőnytulajdonosok a legtöbbször az utolsó pillanatban szólnak, amikor már a redőnyt nem képes a motor felhúzni vagy leengedni. Előzze meg a bajt! Ha furcsa zajokat, lassuló működést tapasztal érdemes felkeresni egy redőnyöst, aki szakértelmének köszönhetően képes a helyszínen felmérni a redőny motor problémáját és javaslatot tud tenni a javításra, esetleg a cserére.

Redőny automata csere

A redőny gurtni és zsinór mellett, a másik gyakran meghibásodó és gyorsan kopó alkatrész. A legtöbbször a gurtni-, vagy zsinór csere során ezt is lecseréljük, hogy egyenlő idő alatt használódjanak el.

Redőnytok szerelés, javítás, csere

A redőnytok a legritkább esetben hibásodik meg, akkor is leggyakrabban repedésből adódó helytelen működés lép fel. A redőnytok szerelés első lépése egy helyszíni felmérés, hiszen fontos pontosan felmérni a keletkezett károkat. Elképzelhető, hogy viszonylag olcsón megoldható a helyszíni javítása, de gyakori, hogy a redőnytokot teljes egészében cserélni szükséges.

Ha bármelyik szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, keressen minket bizalommal telefonon (+36 20 930 98 30) vagy kérjen ajánlatot és egyeztessünk időpontot az előzetes felméréshez!

Redőny zsinór csere

A redőny zsinór csere nem sokban különbözik a gurtni cserétől, hiszen ilyenkor a zsinóros működtetésű redőny esetén cseréljük ki a zsinórt egy új darabra. Ezek a napi használatból eredő kopás miatt időnként cserére szorulnak. Ne várja meg, míg teljesen elszakad, mivel olyankor komolyabb károk is keletkezhetnek a redőnyében: elmozdulhatnak, szétcsúszhatnak a lamellák, megszorulhat a redőnyszerkezet a sínben.

Régi típusú faredőnyök javítása, fabetétek műanyag lécre cserélése

A faredőnyök a legrégebbi árnyékolók a piacon. Sokan szeretik, és ragaszkodnak hozzájuk, hiszen árad belőlük a természetesség, és egy jól karbantartott faredőny esztétikus eleme lehet az épületnek.

Sajnos azonban ezeket sem kíméli az idő kegyetlen vasfoga, és idővel elkezd róluk leperegni a festék, akadozni kezdenek, egy-egy léc kiesik a helyéről. Ideig-óráig házipraktikákkal is elérhetünk némi eredményt, de csak a szakszerű javítás vagy csere az, ami hosszútávon is megoldja a faredőnyök problémáját.

Reluxa szerelés és javítás

A reluxa kis helyigényű, olcsó belső árnyékoló megoldás, amely igen népszerű az otthonokban és az irodákban egyaránt.
Bár a reluxákat könnyű felhelyezni, ám előfordulhatnak olyan esetek, amikor szakember segítségére lehet szüksége.
Akkor is bátran kereshet minket, ha meghibásodott a reluxa otthonában. Bár könnyű karbantartani, és viszonylag egyszerű szerkezetekről van szó, még a legnagyobb odafigyelés és óvatos használat mellett is előfordulhat, hogy elszakad a göngylánc, vagy elhajlanak a lamellák.
Ebben az esetben semmiképp se próbáljuk rángatni, feszegetni a reluxát, mivel azzal csak még több kárt okozunk a szerkezetben.

Rovarháló szerelés és javítás

A szúnyogháló nagyszerűen távol tartja otthonunktól a különböző rovarokat úgy mint a szúnyogokat, legyeket, katicabogarakat, muslicákat. Az erősebb szúnyoghálók ráadásul a manapság egyre több problémát okozó márvány poloskát is kint tartják.

A szúnyoghálók állandóak ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, nagy melegnek és a fagyoknak egyaránt, valamint a nap UV fényének is. Így érthető, hogy idővel elhasználódnak, vagy megrongálódnak. A házi praktikák sajnos nem működnek, egy elszakadt szúnyoghálót nem lehet úgy befoltozni, mint egy ruhát: a végeredmény már nem lesz ugyanolyan. Nem lesz sem esztétikus, sem tartós, sem pedig hatékony.
Ilyenkor érdemes szakemberhez fordulni, és lecserélni a kiszakadt szúnyoghálót.

Szalagfüggöny szerelés és javítás

A szalagfüggönyök nemcsak beltéri árnyékolóként, hanem térelválasztóként is remekül funkcionálnak. Legtöbbször az irodákban és középületekben találkozhatunk velük, de egyre gyakrabban látni otthonokban. Ez nem meglepő, hiszen esztétikus megjelenésével a helyiségeket is feldobhatjuk velük. Széles választékból találhatjuk meg a számunkra legmegfelelőbbet.

Ablak-, és ajtószerelés

Vállaljuk területén ajtók, ablakok beszerelését, ingyenes helyszíni felméréssel! Ismerje meg részletesen ajtó és ablak szereléssel kapcsolatos szolgáltatásainkat, és egyeztessünk időpontot!

Ha bármelyik szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, keressen minket bizalommal telefonon (+36 20 930 98 30) vagy kérjen ajánlatot és egyeztessünk időpontot az előzetes felméréshez!

Mit tegyek, ha nem lehet felhúzni a redőnyömet?

A redőnyököt a legtöbben egyszerű szerkezetnek gondolják, és szinte teljesen természetesnek veszik a használatát: csak felhúzza vagy leengedi és máris beállítható a helyiségbe eső kívánt fénymennyiség. Ezért is különösen bosszantó, ha bármilyen probléma adódik velük. Szerencsére a legritkább esetben kell a legrosszabbra gondolni.

A redőnyök leggyakoribb meghibásodásának oka, hogy elszakad a redőnyszerkezetet mozgató redőnygurtni vagy redőny zsinór. Ezt szakember segítségével könnyen és egyszerűen lehet orvosolni. Ilyenkor csak a gurtni csere vagy zsinórcsere jöhet szóba, szerencsére ez nem egy tetemes tétel. Nálunk a gurtni csere csak 9000Ft-ba kerül!

Abban az esetben, ha a gurtni vagy zsinór látszólag épségben van, akkor valószínűleg a redőny automatikában található orsóról esett le a gurtni vagy zsinór. Ezt házilag is lehet orvosolni, de ha nem biztos a dolgában keressen minket bizalommal!

Nincs olyan probléma, amit ne tudnánk megoldani, ha redőnyökről van szó!