❄️ Klímaszerelést és klímakarbantartást is vállalunk! Részletekért kattintson ide! »

Szolgáltatásaink

Redőnyszerelés, redőnyjavítás

Redőnyjavítás és redőnyszerelés Nyékládháza, Emőd, Mezőkővesd, Füzesabony, Eger, Egerszalók, Poroszló, Tiszafüred, Mezőcsát, Tiszaújváros, Kazincbarcika, Edelény, Szikszó, Ózd, SzilvásváradSzerencs, Tokaj Redőnyt szeretne otthona nyílászáróira, vagy a már meglévőt szeretné javíttatni, cserélni? Akkor jó helyen jár. Több, mint 15 év szakmai tapasztalattal és több, mint 100 elégedett ügyféllel a hátunk mögött vállalunk redőnyszerelést és redőnyjavítást Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye és Budapest területén. Munkáinkra 24 hónap garanciát vállalunk. Nincsenek rejtett költségek!

Mivel nincs két egyforma munka, ezért mindenképpen szükséges az előzetes egyeztetés. Hívja a telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ingyenes ajánlatot!

Gurtnicsere

A redőnyök leggyakoribb meghibásodásának oka, hogy a benne használt gurtni egyszerűen elhasználódik, és elszakad, ahogy az a képen is jól látható.
Ebben az esetben már csak a gurtni cseréje jöhet szóba.

Amennyiben szeretné kicseréltetni gurtniját, hívja a telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot.

Gurtnicsere honlapunk megtekintése

Régi típusú faredőnyök javítása

Fa betétek maxi műanyaglécre való cseréje

A faredőnyök a legrégebbi árnyékolók a piacon. Sokan szeretik, és ragaszkodnak hozzájuk, hiszen árad belőlük a természetesség, és egy jól karbantartott faredőny esztétikus eleme lehet az épületnek.

Sajnos azonban ezeket sem kíméli az idő kegyetlen vasfoga, és idővel elkezd róluk leperegni a festék, akadozni kezdenek, egy-egy léc kiesik a helyéről. Ideig-óráig házipraktikákkal is elérhetünk némi eredményt, de csak a szakszerű javítás vagy csere az, ami hosszútávon is megoldja a faredőnyök problémáját.

Amennyiben szeretné faredőnyét javíttatni, vagy műanyaglécekre kicseréltetni, hívja a telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot.

Reluxa szerelés

A reluxa kis helyigényű, olcsó belső árnyékoló megoldás, amely igen népszerű az otthonokban és az irodákban egyaránt.
Bár a reluxákat könnyű felhelyezni, ám előfordulhatnak olyan esetek, amikor szakember segítségére lehet szüksége.
Akkor is bátran kereshet minket, ha meghibásodott a reluxa otthonában. Bár könnyű karbantartani, és viszonylag egyszerű szerkezetekről van szó, még a legnagyobb odafigyelés és óvatos használat mellett is előfordulhat, hogy elszakad a göngylánc, vagy elhajlanak a lamellák.
Ebben az esetben semmiképp se próbáljuk rángatni, feszegetni a reluxát, mivel azzal csak még több kárt okozunk a szerkezetben.

Amennyiben reluxát szeretne felhelyeztetni nyílászáróira, vagy elromlott a reluxája, hívja a telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot.

Tekintse meg reluxa kínálatunkat!

Reluxa szerelés honlapunk megtekintése

Szúnyogháló szerelés

A szúnyogháló nagyszerűen távol tartja otthonunktól a különböző rovarokat úgy mint a szúnyogokat, legyeket, katicabogarakat, muslicákat. Az erősebb szúnyoghálók ráadásul a manapság egyre több problémát okozó márvány poloskát is kint tartják.

A szúnyoghálók állandóak ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, nagy melegnek és a fagyoknak egyaránt, valamint a nap UV fényének is. Így érthető, hogy idővel elhasználódnak, vagy megrongálódnak. A házi praktikák sajnos nem működnek, egy elszakadt szúnyoghálót nem lehet úgy befoltozni, mint egy ruhát: a végeredmény már nem lesz ugyanolyan. Nem lesz sem esztétikus, sem tartós, sem pedig hatékony.
Ilyenkor érdemes szakemberhez fordulni, és lecserélni a kiszakadt szúnyoghálót.

Amennyiben szeretne szúnyoghálót szereltetni a nyílászáróira, esetleg elszakadt szúnyoghálóját szeretné megjavíttatni, hívja a telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot.

Tekintse meg szúnyogháló kínálatunkat!

Szúnyogháló szerelés honlapunk megtekintése

Ablak és ajtó szerelés

A nyílászárók az egyik legfontosabb elemei otthonunknak, hiszen nem csak esztétikai szerepük van, hanem védenek a külső behatásoktól is. A jó minőségű nyílászárók felszerelésével javítható otthona hőszigetelése, ami az Ön és családja komfort érzetére is pozitív hatással van. MEGA vagy HI-SEC biztonsági ajtók felszerelésével pedig a betörőktől is óvhatja otthona értékeit.

Vállaljuk fa nyílászárók, alumínium nyílászárók és műanyag nyílászárók szerelését, gyártását, akár egyedi méretben is és egyedi színben is.

Mivel nincs két egyforma munka, ezért mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot. Hívja a telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot.

Ablak és ajtó szerelés honlapunk megtekintése