Szolgáltatásaink

Redőnyszerelés, redőnyjavítás

Redőnyjavítás és redőnyszerelés Nyékládháza, Emőd, Mezőkővesd, Füzesabony, Eger, Egerszalók, Poroszló, Tiszafüred, Mezőcsát, Tiszaújváros, Kazincbarcika, Edelény, Szikszó, Ózd, SzilvásváradSzerencs, Tokaj Redőnyt szeretne otthona nyílászáróira, vagy a már meglévőt szeretné javíttatni, cserélni? Akkor jó helyen jár. Több, mint 15 év szakmai tapasztalattal és több, mint 100 elégedett ügyféllel a hátunk mögött vállalunk redőnyszerelést és redőnyjavítást Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye és Budapest területén. Munkáinkra 24 hónap garanciát vállalunk. Nincsenek rejtett költségek!

Mivel nincs két egyforma munka, ezért mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot. Hívja a telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy írjon emailt és egyeztessen időpontot velünk.

Ajánljuk figyelmébe ingyenes Árkalkulátorunkat, amennyiben van konkrét elképzelése a redőny típusáról és tudja annak méretét is. Az árkalkulátor segítségével már előre pontosíthatja, hogy Önnek mire van szüksége, és ez alapján meggyorsítható az árajánlatadás folyamata.
FONTOS: A kalkulátorral leadott ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel. Az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén mindenképp egyezetni fogunk Önnel.

Gurtnicsere

A redőnyök leggyakoribb meghibásodásának oka, hogy a benne használt gurtni egyszerűen elhasználódik, és elszakad, ahogy az a képen is jól látható.
Ebben az esetben már csak a gurtni cseréje jöhet szóba.

Amennyiben szeretné kicseréltetni gurtniját, hívja a telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy írjon emailt és egyeztessen időpontot velünk.

Gurtnicsere honlapunk megtekintése

Régi típusú faredőnyök javítása

Fa betétek maxi műanyaglécre való cseréje

A faredőnyök a legrégebbi árnyékolók a piacon. Sokan szeretik, és ragaszkodnak hozzájuk, hiszen árad belőlük a természetesség, és egy jól karbantartott faredőny esztétikus eleme lehet az épületnek.

Sajnos azonban ezeket sem kíméli az idő kegyetlen vasfoga, és idővel elkezd róluk leperegni a festék, akadozni kezdenek, egy-egy léc kiesik a helyéről. Ideig-óráig házipraktikákkal is elérhetünk némi eredményt, de csak a szakszerű javítás vagy csere az, ami hosszútávon is megoldja a faredőnyök problémáját.

Amennyiben szeretné faredőnyét javíttatni, vagy műanyaglécekre kicseréltetni, hívja a telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy írjon emailt és egyeztessen időpontot velünk.

Reluxa szerelés

A reluxa kis helyigényű, olcsó belső árnyékoló megoldás, amely igen népszerű az otthonokban és az irodákban egyaránt.
Bár a reluxákat könnyű felhelyezni, ám előfordulhatnak olyan esetek, amikor szakember segítségére lehet szüksége.
Akkor is bátran kereshet minket, ha meghibásodott a reluxa otthonában. Bár könnyű karbantartani, és viszonylag egyszerű szerkezetekről van szó, még a legnagyobb odafigyelés és óvatos használat mellett is előfordulhat, hogy elszakad a göngylánc, vagy elhajlanak a lamellák.
Ebben az esetben semmiképp se próbáljuk rángatni, feszegetni a reluxát, mivel azzal csak még több kárt okozunk a szerkezetben.

Amennyiben reluxát szeretne felhelyeztetni nyílászáróira, vagy elromlott a reluxája, hívja a telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy írjon emailt és egyeztessen időpontot velünk.

Tekintse meg reluxa kínálatunkat!

Reluxa szerelés honlapunk megtekintése

Szúnyogháló szerelés

A szúnyogháló nagyszerűen távol tartja otthonunktól a különböző rovarokat úgy mint a szúnyogokat, legyeket, katicabogarakat, muslicákat. Az erősebb szúnyoghálók ráadásul a manapság egyre több problémát okozó márvány poloskát is kint tartják.

A szúnyoghálók állandóak ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, nagy melegnek és a fagyoknak egyaránt, valamint a nap UV fényének is. Így érthető, hogy idővel elhasználódnak, vagy megrongálódnak. A házi praktikák sajnos nem működnek, egy elszakadt szúnyoghálót nem lehet úgy befoltozni, mint egy ruhát: a végeredmény már nem lesz ugyanolyan. Nem lesz sem esztétikus, sem tartós, sem pedig hatékony.
Ilyenkor érdemes szakemberhez fordulni, és lecserélni a kiszakadt szúnyoghálót.

Amennyiben szeretne szúnyoghálót szereltetni a nyílászáróira, esetleg elszakadt szúnyoghálóját szeretné megjavíttatni, hívja a telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy írjon emailt és egyeztessen időpontot velünk.

Tekintse meg szúnyogháló kínálatunkat!

Szúnyogháló szerelés honlapunk megtekintése