Szúnyogháló szerelés Füzesabony

A szúnyoghálók manapság eléggé elterjedtek, hiszen nagyszerűen megvédik otthonunkat, munkahelyünket a különböző szárnyas betolakodóktól. Egy szúnyoghálót felszerelve, már a nyári éjszakákon is nyugodtan nyitva hagyhatjuk az ablakokat, nem fog berepülni a szúnyog, a légy, a muslica, katicabogár, darázs. Egy erősebb szúnyogháló akár a mostanában egyre több problémát okozó márvány poloska behatolásától is megvédi otthonunkat.

A szúnyoghálók komolyan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. Nyáron a nagy meleg, a tűző nap, a hevesebb viharok, télen a hideg és a fagy, ami komolyabban igénybe veszi a szúnyoghálók szerkezetét. Továbbá előfordulhat, hogy egyéb események miatt elszakad a szúnyogháló anyaga, vagy egyéb alkatrészek mennek tönkre benne idővel, egyszerűen a használatukból eredő elhasználódás miatt.

Mi, az FPRedőny Árnyékolástechnika már több, mint 15 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött biztos kezekkel szereljük a szúnyoghálókat. Amennyiben szúnyogháló szereléssel kapcsolatban szeretné a segítségünket kérni, abban az esetben hívja telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot!

Tekintse meg szúnyogháló kínálatunkat! »

Szúnyogháló rugó javítása

Gyakori probléma, hogy a beszerelt szúnyogháló rugója romlik el. Ezt a problémt csak a szúnyogháló rugójának cseréjével lehet orvosolni.

Elszakadt szúnyogháló javítása

Előfordul, hogy a beszerelt szúnyogháló elszakad, aminek több oka is lehet. A lehető legrosszabb, ha ilyenkor magunk próbáljuk befoltozni a lyukat. Sajnos a szúnyogháló bármennyire is úgy tűnik, nem egy ruhadarab. A házilag elvégzett foltozás után már nem fog védeni ugyanúgy a rovaroktól a szúnyogháló, és esztétikailag sem lesz szép a végeredmény. Ilyen esetben csak a szúnyogháló teljes cseréje kerülhet szóba.

Szúnyogháló mágnescsík csere

A rolós szúnyoghálókban található mágnescsík feladata, hogy rögzítse a mozgó szúnyoghálórészt. Azonban a mágnescsík meghibásodhat, leválhat, elszakadhat, így már nem fogja ellátni eredeti funkcióját. Ebben az esetben csak a szúnyogháló mágnescsík cseréjével tudjuk orvosolni a problémát.

Hol vállalunk szúnyogháló szerelést?

Kiszállási helyeink: Miskolc, Eger, Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tokaj, Edelény, Egerszalók, Emőd, Mezőcsát, Nyékládháza, Poroszló, Szerencs, Szikszó, Szilvásvárad, Tiszaújváros, Füzesabony, Tiszafüred, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye, Budapest.

Szúnyogháló szerelés Miskolc, Eger, Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tokaj, Edelény, Egerszalók, Emőd, Mezőcsát, Nyékládháza, Poroszló, Szerencs, Szikszó, Szilvásvárad, Tiszaújváros, Füzesabony, Tiszafüred, Pest megye, Budapest.

Kérjen ajánlatot szúnyogháló szerelésre még ma! »

Ismerje meg redőnyszerelés szolgáltatásainkat!

Redőny szerelés Füzesabony

A redőnyök nagyszerű külső árnyékolók, amelyek nem csak az erős fénytől, de nyáron a kinti forróságtól is védenek minket. Télen pedig akár 10-15%-os megtakarítást is elérhetünk fűtésszámlánkon!

Redőny szerelés Füzesabony »

Redőnytok csere Füzesabony

A redőnytok a legritkább esetben hibásodik meg, akkor is leggyakrabban repedésből adódó helytelen működés lép fel. Olykor a helyszínen meg lehet oldani a javítást, de gyakori, hogy a redőnytokot teljes egészében cserélni szükséges.

Redőnytok csere Füzesabony »

Redőny motor szerelés Füzesabony

Az elektromos redőnyöket működtető motorok ritkán ugyan, de meghibásodhatnak. Leggyakrabban valamilyen mechanikai probléma áll fenn, amit leginkább teljes redőny motor cserével lehet orvosolni.

Redőny motor szerelés Füzesabony »

Redőny automata csere Füzesabony

A redőny gurtni és zsinór mellett, a másik gyakran meghibásodó és kopó alkatrész a redőny automata. A legtöbbször a redőny gurtni-, vagy zsinór csere során ezt is lecseréljük, hogy egyenlő idő alatt használódjanak el.

Redőny automata csere Füzesabony »

Gurtni csere Füzesabony

A redőnyök leggyakoribb meghibásodásának oka, hogy az évek során a működtetést végző gurtni anyaga egyszerűen elhasználódik, és elszakad, ahogy az a képen is jól látható. Ilyenkor csak a teljes csere jöhet szóba.

Gurtni csere Füzesabony »

Redőny zsinór csere Füzesabony

A zsinóros működtetésű redőnyök esetén a napi használatból eredő kopás miatt sajnos bizonyos idő közönként cserére szorul a redőny zsinór. A redőny zsinór csere nem sokban különbözik a gurtni cserétől.

Redőny zsinór csere Füzesabony »

Fa redőnyök javítása Füzesabony

A fa redőnyök a legrégebbi árnyékolók a piacon. Sokan szeretik, és ragaszkodnak hozzájuk, hiszen árad belőlük a természetesség, és egy jól karbantartott faredőny esztétikus eleme lehet az épületnek. Sajnos azonban ezeket sem kíméli az idő kegyetlen vasfoga.

Fa redőnyök javítása Füzesabony »

Redőnyléc csere Füzesabony

A redőnylécek leggyakrabban helytelen működtetéstől, erősebb felhúzástól vagy komolyabb vihartól könnyedén szétcsúszhatnak, megsérülhetnek, meghajolhatnak így már nem töltik be funkciójukat. Jégeső esetén pedig akér komoly károkat is szenvedhetnek.

Redőnyléc csere Füzesabony »

Leszakadt redőny javítása Füzesabony

Ha leszakadt a redőnye, annak három oka lehet: elszakadt a gurtni vagy a zsinór, a redőnyautomata nem tartja a redőnypalástot vagy kettészakadt a redőnypalást. Mindhárom esetben a megfelelő alkatrész cseréjével oldható meg a probléma.

Leszakadt redőny javítása Füzesabony »

Szalagfüggöny szerelés Füzesabony

A szalagfüggönyök nemcsak beltéri árnyékolóként, hanem térelválasztóként is remekül funkcionálnak. Az irodák és középületek mellett egyre gyakrabban találkozni velük családi házakban, lakásokban.

Szalagfüggöny szerelés Füzesabony »

Reluxa szerelés és javítás Füzesabony

A reluxa kis helyigényű, olcsó, kis karbantartás igényű belső árnyékoló megoldás, amely igen népszerű az otthonokban és az irodákban egyaránt. Előfordulhatnak azonban olyan esetek, amikor szakember segítségére lehet szüksége.

Reluxa szerelés és javítás Füzesabony »

Szúnyogháló szerelés és javítás Füzesabony

A szúnyogháló nagyszerűen távol tartja a különböző rovarokat úgy mint a szúnyogokat, legyeket, katicabogarakat, muslicákat. Az erősebb szúnyoghálók az egyre többször problémát okozó márvány poloskát is kint tartják.

Szúnyogháló szerelés és javítás Füzesabony »