Redőny motor szerelés Füzesabony

A redőnyök fejlődésének köszönhetően ma már a legtöbb redőny, legyen szó műanyag redőnyről vagy alumínium redőnyről beépített elektromos motorral is rendelhető. Sok vásárló kéri is ezt az extra funkciót, hiszen nagyban növeli a komfortérzetünket és könnyebbé teszi a redőny működtetését. Így már nem csak gurtnis vagy zsinóros megoldás közül választhatnak az érdeklődők.

A motoros redőnyök különösen jól jöhetnek azon idősek vagy mozgásukban korlátozottak számára, akiknek problémát jelenthet a redőny felhúzása. Az elektromos működtetés segítségével könnyedén árnyékolhatják a helyiséget amiben épp tartózkodnak.

Elektromos redőnyök javítása

A motoros redőnyök azonban időnként meghibásodnak, és legtöbbször ilyenkor a redőny motor megy bennük tönkre. Sajnos ilyenkor legtöbbször csak a csere jöhet szóba.

Mi, az FPRedőny Árnyékolástechnika már több, mint 15 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött biztos kezekkel szereljük az elektromos redőnyöket. Amennyiben elektromos redőnyével kapcsolatban szeretné a segítségünket kérni, abban az esetben hívja telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot!

Milyen elektromos működtetésű megoldások vannak?

Kétféle elektromos működtetés létezik jelenleg a piacon. Az egyik a kapcsolós motoros redőny, a másik a távirányítós motoros redőny. A kapcsolós működtetésű redőny esetében egy, falraszerelt billenő kapcsolóval történik a mozgatása. A távirányítós motoros redőny esetén egy érzékelő segítségével távolról is vezérelhető a redőny, akár kényelmesen a kanapén ülve vagy az ágyban feküdve.

Utólag is lehetséges a redőny motorizálása?

Igen lehetőség van rá, hogy a redőnyünket utólag is motorizáljuk. Ennek mindössze két feltétele van:

  • a redőnyök arriterezése, amely megakadályozza a redőnylécek elmozdulását oldalirányban
  • a redőnyszekrényhez elvezetett elektromos hálózat kiépítettsége

Néhány esetben előfordulhat az is, hogy nincs elég hely a redőnyszekrényben a motor utólagos elhelyezéséhez, de ilyen általában csak a régebbi típusú redőnyöknél szokott előfordulni.
Az arriterezés a modern redőnyöknél már gyári kiegészítő, de előfordulhatnak olyan esetek, amikor ez hiányzik, ezért nagyon fontos az előzetes helyszíni szemle.

Redőnyök utólagos motorizációjáról itt olvashat bővebben »

Hol vállalunk redőny motor szerelést, javítást, cserét?

Kiszállási helyeink: Miskolc, Eger, Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tokaj, Edelény, Egerszalók, Emőd, Mezőcsát, Nyékládháza, Poroszló, Szerencs, Szikszó, Szilvásvárad, Tiszaújváros, Füzesabony, Tiszafüred, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye, Budapest.

Redőny motor szerelés, javítás, csere Miskolc, Eger, Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tokaj, Edelény, Egerszalók, Emőd, Mezőcsát, Nyékládháza, Poroszló, Szerencs, Szikszó, Szilvásvárad, Tiszaújváros, Füzesabony, Tiszafüred, Pest megye, Budapest.

Kérjen ajánlatot redőny motor szerelésre még ma! »

Ismerje meg redőnyszerelés szolgáltatásainkat!

Redőny szerelés Füzesabony

A redőnyök nagyszerű külső árnyékolók, amelyek nem csak az erős fénytől, de nyáron a kinti forróságtól is védenek minket. Télen pedig akár 10-15%-os megtakarítást is elérhetünk fűtésszámlánkon!

Redőny szerelés Füzesabony »

Redőnytok csere Füzesabony

A redőnytok a legritkább esetben hibásodik meg, akkor is leggyakrabban repedésből adódó helytelen működés lép fel. Olykor a helyszínen meg lehet oldani a javítást, de gyakori, hogy a redőnytokot teljes egészében cserélni szükséges.

Redőnytok csere Füzesabony »

Redőny motor szerelés Füzesabony

Az elektromos redőnyöket működtető motorok ritkán ugyan, de meghibásodhatnak. Leggyakrabban valamilyen mechanikai probléma áll fenn, amit leginkább teljes redőny motor cserével lehet orvosolni.

Redőny motor szerelés Füzesabony »

Redőny automata csere Füzesabony

A redőny gurtni és zsinór mellett, a másik gyakran meghibásodó és kopó alkatrész a redőny automata. A legtöbbször a redőny gurtni-, vagy zsinór csere során ezt is lecseréljük, hogy egyenlő idő alatt használódjanak el.

Redőny automata csere Füzesabony »

Gurtni csere Füzesabony

A redőnyök leggyakoribb meghibásodásának oka, hogy az évek során a működtetést végző gurtni anyaga egyszerűen elhasználódik, és elszakad, ahogy az a képen is jól látható. Ilyenkor csak a teljes csere jöhet szóba.

Gurtni csere Füzesabony »

Redőny zsinór csere Füzesabony

A zsinóros működtetésű redőnyök esetén a napi használatból eredő kopás miatt sajnos bizonyos idő közönként cserére szorul a redőny zsinór. A redőny zsinór csere nem sokban különbözik a gurtni cserétől.

Redőny zsinór csere Füzesabony »

Fa redőnyök javítása Füzesabony

A fa redőnyök a legrégebbi árnyékolók a piacon. Sokan szeretik, és ragaszkodnak hozzájuk, hiszen árad belőlük a természetesség, és egy jól karbantartott faredőny esztétikus eleme lehet az épületnek. Sajnos azonban ezeket sem kíméli az idő kegyetlen vasfoga.

Fa redőnyök javítása Füzesabony »

Redőnyléc csere Füzesabony

A redőnylécek leggyakrabban helytelen működtetéstől, erősebb felhúzástól vagy komolyabb vihartól könnyedén szétcsúszhatnak, megsérülhetnek, meghajolhatnak így már nem töltik be funkciójukat. Jégeső esetén pedig akér komoly károkat is szenvedhetnek.

Redőnyléc csere Füzesabony »

Leszakadt redőny javítása Füzesabony

Ha leszakadt a redőnye, annak három oka lehet: elszakadt a gurtni vagy a zsinór, a redőnyautomata nem tartja a redőnypalástot vagy kettészakadt a redőnypalást. Mindhárom esetben a megfelelő alkatrész cseréjével oldható meg a probléma.

Leszakadt redőny javítása Füzesabony »

Szalagfüggöny szerelés Füzesabony

A szalagfüggönyök nemcsak beltéri árnyékolóként, hanem térelválasztóként is remekül funkcionálnak. Az irodák és középületek mellett egyre gyakrabban találkozni velük családi házakban, lakásokban.

Szalagfüggöny szerelés Füzesabony »

Reluxa szerelés és javítás Füzesabony

A reluxa kis helyigényű, olcsó, kis karbantartás igényű belső árnyékoló megoldás, amely igen népszerű az otthonokban és az irodákban egyaránt. Előfordulhatnak azonban olyan esetek, amikor szakember segítségére lehet szüksége.

Reluxa szerelés és javítás Füzesabony »

Szúnyogháló szerelés és javítás Füzesabony

A szúnyogháló nagyszerűen távol tartja a különböző rovarokat úgy mint a szúnyogokat, legyeket, katicabogarakat, muslicákat. Az erősebb szúnyoghálók az egyre többször problémát okozó márvány poloskát is kint tartják.

Szúnyogháló szerelés és javítás Füzesabony »