Leszakadt redőny javítása Mezőcsát

A leszakadó redőny meglehetősen ijesztő hanghatással jár, de ilyenkor sem kell pánikba esni. A redőnyök leszakadásának általában három oka lehetséges: az egyik a redőnyt tartó zsinór vagy gurtni elszakadt, a redőnyautomata nem tartja a redőnypalástot vagy kettészakadt a redőnypalást. Mindhárom esetben fontos, hogy a leszakadt redőnyhöz ne nyúljanak hozzá, mivel ilyenkor a vezetősínből kieshetnek a redőnylécek. Ez pedig további károsodásokhoz vezethet (eldeformálódó, elrepedő vezetősín vagy lamellák). Mindhárom probléma a meghibásodott alkatrész cseréjével orvosolható.

Mi, az FPRedőny Árnyékolástechnika már több, mint 15 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött biztos kezekkel javítjuk az elhajlott, szétcsúszott, leszakadt redőnyöket. Amennyiben redőny javítással kapcsolatban szeretné a segítségünket kérni, abban az esetben hívja telefonszámunkat (+36 20 930 98 30) vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot!

Hol vállalunk redőny javítást?

Kiszállási helyeink: Miskolc, Eger, Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tokaj, Edelény, Egerszalók, Emőd, Mezőcsát, Nyékládháza, Poroszló, Szerencs, Szikszó, Szilvásvárad, Tiszaújváros, Füzesabony, Tiszafüred, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye, Budapest.

Leszakadt redőny javítása Miskolc, Eger, Kazincbarcika, Ózd, Mezőkövesd, Tokaj, Edelény, Egerszalók, Emőd, Mezőcsát, Nyékládháza, Poroszló, Szerencs, Szikszó, Szilvásvárad, Tiszaújváros, Füzesabony, Tiszafüred, Pest megye, Budapest.

Kérjen ajánlatot redőny javításra még ma! »

Ezt olvasta már?

Ismerje meg redőnyszerelés szolgáltatásainkat!

Redőny szerelés Mezőcsát

A redőnyök nagyszerű külső árnyékolók, amelyek nem csak az erős fénytől, de nyáron a kinti forróságtól is védenek minket. Télen pedig akár 10-15%-os megtakarítást is elérhetünk fűtésszámlánkon!

Redőny szerelés Mezőcsát »

Redőnytok csere Mezőcsát

A redőnytok a legritkább esetben hibásodik meg, akkor is leggyakrabban repedésből adódó helytelen működés lép fel. Olykor a helyszínen meg lehet oldani a javítást, de gyakori, hogy a redőnytokot teljes egészében cserélni szükséges.

Redőnytok csere Mezőcsát »

Redőny motor szerelés Mezőcsát

Az elektromos redőnyöket működtető motorok ritkán ugyan, de meghibásodhatnak. Leggyakrabban valamilyen mechanikai probléma áll fenn, amit leginkább teljes redőny motor cserével lehet orvosolni.

Redőny motor szerelés Mezőcsát »

Redőny automata csere Mezőcsát

A redőny gurtni és zsinór mellett, a másik gyakran meghibásodó és kopó alkatrész a redőny automata. A legtöbbször a redőny gurtni-, vagy zsinór csere során ezt is lecseréljük, hogy egyenlő idő alatt használódjanak el.

Redőny automata csere Mezőcsát »

Gurtni csere Mezőcsát

A redőnyök leggyakoribb meghibásodásának oka, hogy az évek során a működtetést végző gurtni anyaga egyszerűen elhasználódik, és elszakad, ahogy az a képen is jól látható. Ilyenkor csak a teljes csere jöhet szóba.

Gurtni csere Mezőcsát »

Redőny zsinór csere Mezőcsát

A zsinóros működtetésű redőnyök esetén a napi használatból eredő kopás miatt sajnos bizonyos idő közönként cserére szorul a redőny zsinór. A redőny zsinór csere nem sokban különbözik a gurtni cserétől.

Redőny zsinór csere Mezőcsát »

Fa redőnyök javítása Mezőcsát

A fa redőnyök a legrégebbi árnyékolók a piacon. Sokan szeretik, és ragaszkodnak hozzájuk, hiszen árad belőlük a természetesség, és egy jól karbantartott faredőny esztétikus eleme lehet az épületnek. Sajnos azonban ezeket sem kíméli az idő kegyetlen vasfoga.

Fa redőnyök javítása Mezőcsát »

Redőnyléc csere Mezőcsát

A redőnylécek leggyakrabban helytelen működtetéstől, erősebb felhúzástól vagy komolyabb vihartól könnyedén szétcsúszhatnak, megsérülhetnek, meghajolhatnak így már nem töltik be funkciójukat. Jégeső esetén pedig akér komoly károkat is szenvedhetnek.

Redőnyléc csere Mezőcsát »

Leszakadt redőny javítása Mezőcsát

Ha leszakadt a redőnye, annak három oka lehet: elszakadt a gurtni vagy a zsinór, a redőnyautomata nem tartja a redőnypalástot vagy kettészakadt a redőnypalást. Mindhárom esetben a megfelelő alkatrész cseréjével oldható meg a probléma.

Leszakadt redőny javítása Mezőcsát »

Szalagfüggöny szerelés Mezőcsát

A szalagfüggönyök nemcsak beltéri árnyékolóként, hanem térelválasztóként is remekül funkcionálnak. Az irodák és középületek mellett egyre gyakrabban találkozni velük családi házakban, lakásokban.

Szalagfüggöny szerelés Mezőcsát »

Reluxa szerelés és javítás Mezőcsát

A reluxa kis helyigényű, olcsó, kis karbantartás igényű belső árnyékoló megoldás, amely igen népszerű az otthonokban és az irodákban egyaránt. Előfordulhatnak azonban olyan esetek, amikor szakember segítségére lehet szüksége.

Reluxa szerelés és javítás Mezőcsát »

Szúnyogháló szerelés és javítás Mezőcsát

A szúnyogháló nagyszerűen távol tartja a különböző rovarokat úgy mint a szúnyogokat, legyeket, katicabogarakat, muslicákat. Az erősebb szúnyoghálók az egyre többször problémát okozó márvány poloskát is kint tartják.

Szúnyogháló szerelés és javítás Mezőcsát »