Nikolux roletta tetőtéri (ferdesíkú) ablakra

Nikolux roletta tetőtéri (ferdesíkú) ablakra

*A fenti kép csak illusztráció!

Ezeket olvasta már?

Hogyan spóroljon rezsit redőnyökkel?

A nemrég a kormány által bejelentett rezsicsökkentés módosítása miatt sokan kénytelenek átgondolni e...

Mutatjuk a legjobb beltéri árnyékolókat!

A beltéri árnyékolás sok ember számára még mindig a textilfüggönyöket jelenti, pedig manapság már so...

Fehér vagy színezett műanyag redőnyt válasszak?

Az árnyékolástechnika fejlődésével manapság már különböző színekben, sőt akár fahatású műanyag redőn...

Redőny karbantartási tippek - Így vigyázhat a redőnyére

A redőnyök is, mint minden használati eszköz igényli, hogy bizonyos időszakonként karbantartsuk, ell...

Így lesz hosszú életű a redőnye

A mai, modern műanyag redőnyök és alumínium redőnyök esetében nagyon ritka, hogy valamilyen anyag va...

További bejegyzések »
TERMÉK LEÍRÁS

Ha tetőtéri ablakokkal rendelkezik otthonában, akkor biztosan tudja, hogy a megszokott roletták nem mindig működnek megfelelően ezeken az ablakokon. A Nikolux ferdesíkú ablakra szánt rolettái pontosan ezekre az igényekre lettek kifejlesztve.


Ezek a roletták különösen praktikusak, mert nem csak a fényt szabályozzák, de a légáramlást is. A ferdesíkú ablakoknál gyakran nehéz megfelelően szabályozni a fényt és a légáramlást, de a Nikolux rolettáink segítségével könnyedén megoldható ez a probléma.


Ezenkívül a Nikolux ferdesíkú ablakra szánt roletták rendkívül esztétikusak is. Széles választékunkban számos szín és minta közül választhat, így biztosan megtalálja azt, ami illik otthonába. A ferdesíkú ablakra szánt roletták könnyen telepíthetők és karbantarthatók, így nem kell aggódnia amiatt, hogy túl sok időt kell majd rájuk fordítania.


Ami még fontos, hogy a Nikolux ferdesíkú ablakra szánt roletták rendkívül biztonságosak is. A ferdesíkú ablakok gyakran nehezen hozzáférhetők, így a betörőknek nehezebb bejutni az otthonába. Ezenkívül a roletták segítenek meggátolni a háziállatok vagy gyerekek esetleges balesetét is, ha azok az ablak közelébe kerülnének.

RENDELÉSI SZABÁLYOK
Maximális szélesség: 120cm
Maximális magasság: 140cm

Választható:

Kivitelezés: Gyöngyláncos, Rugós
Típus: Fényáteresztő, Natura, Reflexiós, Fényzáró, Alupigmentált, Beltéri napháló, Mintás, Dekor, SOLTIS naphálók, Fólia

Amennyiben tudja a pontos méreteket az alábbi űrlap kitöltésével azokat is megadhatja a rendeléséhez, így pontosabb árajánlatot tudunk küldeni az Ön számára. Ennél a termékeknél rendelési szabályok vannak beállítva arra vonatkozóan, hogy mekkora a minimálisan/maximálisan rendelhető méret vagy darabszám. A rendelési szabályokról a beviteli mező melletti ikonra kattintva, illetve a termék adatlapja alatt tájékozódhat.